Egypt - Diskuze

Je zbytečné kupovat SIMky a prodávat, když v Egyptě to skoro nic nestojí. Za těch 220 Kč člověk koupí minimálně 5-10 GB dat, nebo i simku s nějakým balíčkem kde je i pár minut volátní. Koukněte třeba sem: https://egypt-informace.eu/sim-karta-v-egyptu-jak-na-internet/
O tom jaké jsou možnosti si přečti aktuální informace v tomto a sousedním vlákně.
Hotelové WiFi se nevyplatí, ještě jsem nepotkal hotel kde by to skutečně fungovalo s davem turistů. Teď ležím na pláži v Hurghade, hotelova WiFi je tady sice viditelná ale připojit se k ní nedá.

Dobrý den, chystám se nyní do Egypta kolik stojí sim-karty a která je nejvýhodnější?Vyplatí se to víc než wifi na hotelu ?
Pro informaci: v sobotu v noci prodával Orange na letišti HGH 20G kartu za 10€. Bohužel jsem si toho všimnul až už jsem měl koupený VOD, který mně přišel na víc jak dvojnasobek

Prodám SIM Orange 10 GB, vyčerpáno jen cca 0,5 GB. Koupena v Hurghadě 11.8.
Cena 220 vč. poštovného. radek.feil@seznam.cz

Vytvoříš hotspot a napojí se na tebe přes wifi

Ahoj. Pokud koupíš simku v egyptě, můžeš ji použít jako router do jineho mobilu ? Aby jsme nemuseli kupovat dvě?

Zdravim je karta jeste k dispozici?

Jak je to s platnosti sim karty? Data plati mesic a po mesici lze dobit, nebo je uz karta nefunkcni? A v pripade, ze se da dobit, jak na to? Dekuji za odpoved

Už to tady bylo asi 100x, datová karta je registrována na pas a telefon a v jiném tel.nemusí fungovat - vlastní zkušenost. Kdo chce kam.....