Egypt - Diskuze
Dovoluji si založit téma k hotelu Sol Y Mar Abu Dabbab. Doufám, že jsem nehledala špatně a opravdu toto téma tady chybí. Tento hotel se chystám navštívit už dlouho, ale v českých CK byl doposud opomíjený. Naštěstí pro novou sezónu ho zařadila do své nabídky CK Exim a má volba pro příští dovolenou byla jasná. Prosím všechny, kdo mají nějaké informace z tohoto hotelu, aby se s námi o ně podělili. Po mém návratu v polovině května 2011 i já přidám mé osobní zkušenosti a samozřejmě nebudou chybět ani podvodní fotky. Už teď se těším na další setkáni s Dugongem, který se objevuje právě v zálivu u hotelu.
nechci tě zklamat, ale protože to je taky můj sen, pohyb dugongů pečlivě sleduju. Zdá se, že na Abu Dabbab už nějakou dobu nejsou, v poslední době jsem zaznamenala několik setkání jižněji (viz některá úžasná videa na youtube). Solymar mám taky v hledáčku, škoda že nebude už v únoru, později nám to nejspíš nevyjde takže se budu těšit na tvoje fotky (želvy to jistí)
Baru, nezlob. 8-O Já ho tam v květnu 2009 potkala! A to jsem byla jen na výletě. Věřím, že když tam budu 14 dnů, tak ho určitě najdu. Ráno chodím do moře před svítáním a z vody chodím téměř za tmy.
Ahoj Pavli,ten hotel se mi taky líbí,ale dugong už tam opravdu není,pa
Tak dost! Příspěvky o tom, že Dugong se odstěhoval "do Humpolce" už nechci slyšet! Nekažte mi to následující půlroční těšení....
To víš že se vrátí,vždyť já ho viděla taky akorát u tebe na fotkách,tak bych ho ráda viděla taky živýho.On totiž čeká až se tam vrátíme, já teda až na podzim,ale ty už na jaře tak mu vyřiď že má počkat do října jo?
Všem přeji aby se vám povedlo dugonga zahlédnou, my to štěstí při týdením pobytu a usilovném snažení neměli Ale ani se zas tak moc nedivím.Dávám odkaz na zajímavý článek.Sice je v angličtině, ale internet nemá chybu, stačí hodit do překladače
http://www.robertosozzani.it/Dugong/incontroEN.html
P.S. Asi se fakt odstěhoval do Humpolce
Ale naděje je. Tři měsíce po nás tam byl R29 a to štěsí měl
Dugonga má ve své fotogalerii .
Přesně tak, i mě potvrzoval R29 že Dugonga viděl a to několikrát za pobyt.