Vytisknout
Egypt.ORBION.CZ » Diskuse » Off Topic » Téma:Klubáčci od A-Z

Diskusní téma: Klubáčci od A-Z

Zavřít
Nazadávat:
Původní dotaz:
Evííík
09.10.2009 20:03:22

Takže kdo se chcete s námi jen tak bavit i pobavit, mazat čárky egypské, indické i orbioňácké aj., jste tady vítáni. :-D

Reakce:
peťulíšek
06.09.2010 17:33:15
RE: RE: RE: RE: RE:

Zdravím klubíčka :-D
Adélko je mi moc líto že to nevyšlo ale věř ve čtvrtek na tebe budeme všichni myslet a dopadne to dobře ;-)
Jituš držím palce!!!
Nemísku díky za zprávičky od Oničky ;-)a ve středu ti držím palečky!
Miruš měla jsi pravdu řechtala jsem se tu smíchy při vaší včerejší diskuzi o houbách :-D :-D :-D a věřte opravdu jsou pravé ;-)
Za mnou byla dneska v práci Vladěnka je to moje sluníčko vždy mi zvedne náladu když se za mnou zastaví ;-) a dostala jsem s Honzíkem magnetky hééééč :-P :-P :-P Vladěnko už mají svoje čestné místo vedle magnetek od Evičky a Jarušky ;-)

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne
L.Fox
06.09.2010 14:56:11
RE: RE: RE: RE:

Martinka, tak to je paráda, že oslava dobre vyšla. Počasie bolo také striedavé, ale myslela som na Teba :-D
… no tej obálky by bolo škoda, preškoda ;-) . Hlavne že sa našla :-P , tešíme sa na fotečky ;-)

Martina1970
06.09.2010 14:50:39
RE: RE: RE:

holky, tak som zase medzi vami živá a zdravá, ani som nejako moc nemala by tých oslavách na vás času, ale ani mi vôbec nešiel orbion nakopnúť celý víkend !!! dnes v práci rušno, aj šéf sa do mňa pustil – zase sa presvedčoval o svojej autorite a postavení vo firme !!! – chachacha :-x :-x :-x
dnes mám hodín nejaké foto z oslav a cez víkend už sa pustím aj do fotogalérie z turecka !!! načase, čo ??? 8-O 8-O 8-O
počasie u nás nič moc !!! leto a krásne počasíčko za nami a už len tá hnusná mestská zima a stále horšia a horšia – bŕŕŕ !!! snáď nás ešte trocha prekvapí babie leto !!! ;-) ;-) ;-)
a mimochodom, jedna pikoška z mojich narodenín: dostala som nejaké pekné darčeky a jednu obálku s eurami od otca a pri nedeľňajšom rýchlom spratávaní som obálku pekne-krásne vyhodila s papierami a krabicami do koša a môj synátor hneď utekal do kontajnera !!! na obed som tak nejak začala premýšľať, koľko asi bolo tých eur v obálke a že si to teda idem pozrieť, či bude na nejaké pekné zlaté naušničky na pamiatku od otca a obálky nikde – nakoniec sa našťastie našla v tom kontajnery – teda našli ju moji dvaja zlatí chlapi – takže naušničky budú a dobre, že tam vydržala nejaké 2–3 hoďky, že ešte naši bezdomovci neboli na obhliadkach, ale na bezdomovcov si hrali tí moji najmilší !!! ;-) ;-) ;-)

L.Fox
06.09.2010 14:31:29
RE: RE:

St4cy, tak to už viac menej máš v rukáve, to je prima ;-) :-P
Jitke samozrejme tiež držíme palečky, je to silná holka, zvládne to na jednotku ;-). Ja keď som kedysi s mamou chodila po nemocniciach, tak vtedy som si uvedomila, aké su tie naše akože problémy žabomyšie….

st4cy
06.09.2010 13:58:27
RE:

Holky děkuju moc!!
Ša jsem tam a věděla jsem, že umím… první otázka byla supr! Jela jsem :)
Druhá byli INFORMAČNÍ SYSTÉMY V CEST.RUCHU – jenze ja to otázku ani nemela vypsanou, ze existuje :( a ani jsem ji nikde v učebnici neviděla.. :( jsem trdlo..
tak jsem to stočila přes rezervační systémy až k letecké dopravě a tam jsem podělala z čeho se skládá cena letenky ( ne taxy a příplatky ) – je tam ještě neco navíc :D a to jsem nevěděla.. ale určitě videl, ze jsem se učila, proto mi navrhl, at prijdu do konzultačnich hodin a ze me vyzkouší z toho samého – jinak pro ostatní je další termín na sobotu.. tak snad uz to bude ok:) – strach ze mě opadl :)

Jituško TOBĚ PŘEJI HODNE STĚSTÍ A PEVNÝ NERVÍKY, DRŽÍME VSICHNI PALEČKY!! KAM se hrabe moje neuspešná zkouška…

Nemooo
06.09.2010 13:54:05
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Tááááák, klubíčka zvu Vás na návštěvu, fotogalerka je hotová. ;-)
Dneska to šlo, jako po másle. ;-)
http://cestova­tele.orbion.cz/…fo­togalerie/?…

MIRKA ST
06.09.2010 13:38:46
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Na Dobříši jsem byla někdy,když jsem 18náctiny na hřbetě nosila :-D ,takže si už brd pamatuju.Ráda se mrknu na foteky a zavzpomínám,na bezstarostné mládí :-D :-D

Nemooo
06.09.2010 13:31:41
RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Holky, není zač. :-D Až zas budu vědět něco nového písnu to sem. ;-)
Jdu tvořit fotogalerku ze včerejšího fajn výletu do Dobříšského zámku a zahrad.

Ja56
06.09.2010 13:13:24
RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Leni Egypt na předpis by byl úplně nejlepší, odpadlo by shánění sponzorů :-D
A Onika si dala drink určitě z radosti že našla cestu, každý byť drobný úspěch je třeba oslavit :-D

MIRKA ST
06.09.2010 13:12:24

Babky u nás sedí na lavičce,jak vlaštovky před odletem do tepla :-D .Tak to vypadá,že se fakt oteplilo.

L.Fox
06.09.2010 13:05:14
RE: RE: RE: RE: A-Z

áno, Zekanko, paplany sú pokrývky – prešívané peřiny :-P
Nemísku, dik za správy od Oniky, som rada, že sa jej tam páči :-P . A Tebe budeme držať palčeky na pohovor. :-D

zekanka
06.09.2010 13:04:41

:-D :-D :-D no jo dala si jeden drink a už bloudí. :-D Měla si nabalit kompas to jí určitě nenapadlo :-D :-D
Peťko díky za info od Oničky :-D

zekanka
06.09.2010 13:00:42
RE: RE: RE: A-Z

Adélko tak to mě mrzí ,ale čtvrtek bude určitě růžovější a my budeme sedět palce držet a tím pádem nic nedělat .Dneska jsme to prostě nějak asi odflákli :-(
Doufám ,že si dala Onička nějaký drink na zahřáti aby nám chuděrka neonemocněla nebo zatím její dovča vypadá na zim. bundu ,ale určitě se to přehoupne i do plavek :-D
Miru a Ja56 jak vás čtu /tepláky kočku na vyhříváni ledvin atd./tak to vypadá na založení nového klubu :-D :-D No ,ale věřím ,že kdybychom navštěvovali Egypt častěji tak jsme jak 18náctky :-D Škoda,že Egypt není hrazený pojišťovnou jako lázně :-D :-D
U nás už sluníčko svíti a dost se oteplilo. :-D
L.Fox nevím co to jsou paplany :-( že by peřiny,pokrývky?

Nemooo
06.09.2010 12:56:33

Tak holky, „telemost“ mezi mnou a Oničkou funguje naprosto dokonale! :-D
Teď mi Onička psala, že sedí v lodním báru a popíjí gin a tonic. Už se jí podařilo na lodi zabloudit. Asi prý za sebou bude sypat hrách, aby vždycky našla cestu zpět. :-D Moc Vás pozdravuje, prý je to super!
Orbík dneska zatím maká bez problémů a to je dobře. ;-)
Jediné, co bylo nabrd, je to, že skoro celé dopoledne nešla elektrika. :-?
Dneska mi volali z Prahy z jedné společnosti, že mám přijít ve středu na pohovor, doufám, že mě zas nečeká nějaká písemka! 8-O

L.Fox
06.09.2010 12:34:17
RE: RE: A-Z

Dievčatá, ani u nás žiadne trópy. Doma sme dali už kúrenie na temperovanie, vytiahla som zimné paplany, synátor sa ma pýta, že kedy ešte bude letné počasie… :-( ja reku za rok ;-)
Ešte že v sobotu odlietam do teplých krajín, dúfam, že na juhu Kréty sa zohrejem :-P
Adélko, vo štvrtok to výjde, budeme lepšie držať palčeky ;-)

MIRKA ST
06.09.2010 12:27:57

To mažeš na noc,protože ve dne by se za tebou pěkně linul zápach kafru a bilin :-D Ale když to pomůže,tak jdu s Tebou do spolku.hezky tepláky,dole do gumy,kočku okolo pasu a důchodky na nohy :-D :-D .Vlastně ještě ten šátek,snad Peťulíš zapůjčí :-P

Ja56
06.09.2010 12:22:07

No tak s tím sponzorem opravdu babo raď 8-O :-D. A loupe mě dneska fest, teď si tu zrovna třu koleno a hledám Opodeldok :-D. Ba né, ale je to na pytel, zas si na tu dofču budem muset našetřit samy :-(.
Adélko to mě mrzí, držely jsme palečky mizerně. Ale ve čtvrtek to určitě vyjde.

MIRKA ST
06.09.2010 12:00:23
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Jaru,sponzor?To,ale taky poraď,kde v našem věku,sehnat sponzory.Mini už nenosíme,sem tam nás leckde loupne :-D tak Ti nevím.Zase to zbude na nás ;-)

MIRKA ST
06.09.2010 11:58:31
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Aby nám onika nezmrzla cestou ;-) .Asi žádná vedra tam nebudou,ale ta plavba to vynahradí.
Adélko naše,tak teda ve čtvrtek znovu budem držet úúúplně všechno.To by v tom byl čert,aby to nedopadlo ;-)

Nemooo
06.09.2010 11:40:57

Dobré dopoledne v klubíčku. :-D
Mám čerstvé zprávy od Oničky a Adélky.
Onička mi včera psala ve 2 hodin, že je ve Vídni a dneska ráno kolem 9, že čeká v Benátkách na nalodění v odbabovací zóně. V Benátkách je zataženo a 19 stupňů. Moc Vás všechny zdraví. :-P
Adélka zkoušku neudělala. :-( Vyhodil jí na konci zkoušky, když jí „rozebral“ na letecké dopravě. Prý byl hodný a dal jí ještě jednu šanci ve čtvrtek při konzultačních hodinách. ;-)Pěkné odpoledne všem. :-D

Ja56
06.09.2010 11:38:55

Ano :-D. Ještě drobnost – sponzor 8-O

MIRKA ST
06.09.2010 11:23:18
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Nebalit!!!Základní nechávat na místě a pouze doladit!!! :-D Stačí pas a chechtáky :-D :-D

Ja56
06.09.2010 10:56:04

Dneska jde všechno :-D
Jo tááák 8-O, tak na to bych slyšela :-D.
Ačkoliv mě by teda lítání určitě neunavilo, víc by mě štvalo to věčný balení :-(

MIRKA ST
06.09.2010 10:43:51

Tak jsem asi jelen,ale nechápu.Jak se mohl někdo producírovat na mém profilu,když to nešlo?Hm,záhada ;-) 8-O
Jaru,to by bylo moc lítání a to jednoho unaví.Já to myslela tak,že 4× do roka,ale vždy tak na měsíc,víš :-D ?

Ja56
06.09.2010 10:24:55

Zdravím klubíčka :-D
Mirko snesla bych to i víckrát, já mám ráda pravidelnost a nějakej řád, takže každý měsíc. Týden postačí ;-).
Tady taky svítí o106, mraky zatím v nedohlednu tak né že sem holky pošlete nějakej hnus :-D.
Já už jsem se taky zahřála prací, vypráno, vyluxováno, splněno na 110%. Následuje káva, denní tisk a kopyta hore :-D

MIRKA ST
06.09.2010 09:56:46
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: A-Z

Ono by to chtělo,tak 4× do roka,co :-D ?
Důkaz,že svítí.Sice se toulají mraky,ale svíííítíííí :-D

zekanka
06.09.2010 09:49:31

:-D :-D já už ani nevím jak sluníčko vypadá.Pořád tma,déšť no prostě hnus. :-( Ani mi to už nepřipadne ,že jsem se pře 19 dny vrátila z Egypta.

MIRKA ST
06.09.2010 09:37:30
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Fuj tajbl,nevyslovuj slovo sníh :-x :-D .Tady svítí puňtík,jako o závod,ale teplejší bunda se snese :-D
Jdu žehlit,aspoň od žehličky se zahřeju :-D :-D

zekanka
06.09.2010 09:32:08
zekanka
06.09.2010 09:23:12
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Nazdáárek klubíčka :-D
Adélce a Jitce samozřejmě držím palce co to jde aby jim to dopadlo dobře. :-)
Miruš problém byl v tom ,že o víkendu se užívá a nepracuje.
Víkend nám propršel ,dneska kosa ,mlha a ve vzduchu jak by byl cítit sníh. :-(
Ja56 fotečka náádherná .V zahradách musela být krásná podívaná :-D
Peťko kdyby vám chyběli koše tak se stav .Naše zejí prázdnotou :-D :-D

MIRKA ST
06.09.2010 09:00:57
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:

No hurá,profily už makaj.Takže to tak velkej problém asi nebyl.Přišli,ťukli a jedem :-P :-D

Tina21
06.09.2010 08:48:50
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Jitka a Adelka, držte sa dievčatá, ja tuho držím palce a verím že všetko dobre dopadne.

Marjam
06.09.2010 08:41:09
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Ahoj klubíčka,
ta údržba na profilech probíhá už nějak dlouho co :-?

U nás sice svítí sluníčko a je naprosté azuro, ale člověk by zmrznul :-D Krásně jsi to Mirko napsala – pustíme radiátory… :-D

Jitko – moc držím palce a neboj, to dopadne dobře!

St4cy – i tobě držím palce na zkoušky, ať to zmákneš levou zadní. Také se musím drtit a už mě to vůbec ale vůbec neba…

Onička už je touto dobou určitě na tom svém Titaniku :-)

Tak holky, přeji pěkný start do nového týdne a jdu opět zaplout mezi knihy, jak jinak…. :-|

MIRKA ST
06.09.2010 08:27:30
RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Poklidné,studené ráno všem ;-)
Tak dnes musíme zvlášť pevně držet včechny palce a pěsti,co máme.Dnes mají složitější den Jitka a Adélka.Tak holky naše ;-) vzhůru do toho a všechno dobře dopadne.
Slunce svítí,teda zatím.Tak pustíme radiátory,vodu z vodovodu a jsme jako u moře :-D :-D

ja-hoda
05.09.2010 23:27:06
Jitka
05.09.2010 23:19:50
RE: RE: RE: RE:

Díky moc.
Jdu koukat na televizi, spát se mi nechce, vyspím se zítra, mám na to celej den.
Na druhou stranu… za poslední 3 měsíce jsem se nezastavila: sbalit, vybalit, vyprat… spát netřeba, luxus jako přečíst si knížku neznám. Tak jsem si sbalila průvodce Keňou, tlustou knížku o Anchor Wat v Kambodži a budu číst a snít o dálkách.

mamináč
05.09.2010 23:19:40
: : modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Dobrou noc klubíčka a pravou nohou do nového týdne :-D

Ja56
05.09.2010 22:56:43
RE: RE: RE: : modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Jitko držím všechno co mám, tenhle pocit znám dokonale, dětem bylo tenkrát 10 a 3 roky. Ale dobře to dopadlo, tobě to dobře dopadne taky. Nad ničím jiným ani nepřemýšlej.

MIRKA ST
05.09.2010 22:52:54
RE: RE: RE: : modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Jitko,Ty to zvládneš levou zadní.Když řeknu,že zajdu,tak stejnak nevím kam.Držím pěsti.

Jitka
05.09.2010 22:42:58
RE: RE: : modrý pondělí, ale od Argemy :)))

mamináč – normálně se jim to tady posralo… ale až někdy v pátek, tak jsou programátoři na víkendu, makat se bude až zítra.
Díky za přání.. s největší pravděpodobností je to nezhoubný, páč jinak by mně primář nepustil na dovolené .. no, uvidí se…

mamináč
05.09.2010 22:40:49
RE: : modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Může někdo prozradit co dělaj celej den za udržbu?????

mamináč
05.09.2010 22:39:35
: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Jitko bunda si určitě pochutnala :-D

mamináč
05.09.2010 22:38:17
RE: RE: RE: RE: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Jitko držím palce,určitě to bude dobrý.Nesmíš myslet hned na to nejhorší.

Jitka
05.09.2010 22:36:37
RE: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Kdepak pívo, nějak nebyla chuť. Ale buřta jo a navrch pořádnou zmrzlinu… musím se pochválit, mimořádně mi nespadla na zem… zachránila jsem ji, celá mi spadla na bundu..

mamináč
05.09.2010 22:34:16

Mirko asi si Jitka dala víc piva a spinkáááá :-D

Jitka
05.09.2010 22:33:59
RE: RE: RE: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Dobrý večer milé klubačky.
Mirko – tak poslušně hlásím, že se jim letos jarmark vyvedl. Lidí asi milion, spousta stánků (ne vietnamské), občerstvení. Poslechli jsme si Lokomotivu s Vondráčkem, moji oblíbenci to nebyli a nebudou nikdy. Moderoval Izer, měl asi hodinový výstup, ale jo…. řekla bych zábavný (resp. manžel se tlemil jak blbej). A pak měl koncert Petr Rezek. Zde mám mezery ve vzdělání vcelku zásadní, neznám od něj skoro nic… ale byl skvělej, parádní vystoupení. Pobavily mně děti… zvyklé z tábora…. prej… a dáte nám rozchod? Dostaly ho… a kupodivu se i vrátily.. špinavý jak čuňata, kluk si kapesné dokonale prožral. Takže jsem ještě prala, uklízela ze šňůry, chystala kluka na středu (jedou se školou na 3 dny do Jánek, aby se lépe seznámili se svým novým třídním učitelem, snad on po těch 3 dnech nepodá výpověď), vařila švestkový knedlíky a balila sebe… páč zítra ráno v 7 nastupuju do nemocnice na operaci, v květnu mi při 2-leté prohlídce obvoďák zjistil, že nám ňáko blbou krev a na ultrazvuku pak objevili myom nebo polyp nebo možná něco horšího, a to právě dělá tu blbou krev, a co to je se uvidí zítra… Dětem jsme nic neřekli (ráno odjíždím na několikadenní školení), neřekla jsem to ani příbuzným, ještě by mně deptali blbejma otázka. V práci to bylo horší, šéf sice respektoval moje přání, ať to nikde nevykládá, ale v pátek když jsem předávala práci a každýmu kolegovi jsem musela říct, že příští týden nepřijdu a že vůbec nevím, jestli přijdu ten další, tak následovaly litanie, jak se mám, že už si zase jedu na dovolenou, z těch jejich keců jsem měla mžitky před očima.. a když jsem je vyvedla z omylu, že jdu do nemocnice, tak se chodili po jednom ptát, s čím tam jdu… no vykládejte jim, že s nádorem…. musela jsem vypadnout do toho lesa, jak jsem v pátek psala, že prd roste.
Tak na mně zetra dopoledne myslete, když to půjde dobře tak v úterý / středu jsem doma jak na koni…

MIRKA ST
05.09.2010 22:10:47

Kočko,držím všechno co mám :-D a dej pak vědět.

st4cy
05.09.2010 22:01:14
RE: RE: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Všem klubačkám dobrou noc.. jdu se trochu prospat, abych byla na zítra pokud možno co nejvíc čilá… :)

MIRKA ST
05.09.2010 21:55:18

Evičko a víš,že se mají nejdřív aspoň nechat projít varem a pak mrazit?
http://search­.centrum.cz/in­dex.php?…

MIRKA ST
05.09.2010 21:34:51
modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Tobě taky Vlaďko a zítra ahoooj.Jitka nám ani nehlásila průběh mejdanu na náměstí ;-)

adeliste
05.09.2010 21:28:41

Kočenky pro dnešek se louším,ráno mažu do Pražičky,přeji krásné sníky a úspěšný začátek týdne.

adeliste
05.09.2010 21:20:12

Zrovna včera jsem si to pouštěla při úklidu :-D

MIRKA ST
05.09.2010 21:15:55
RE: RE: modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Vlaďko,tuhle písničku mám moc ráda :-D a Argemu můžu.Mám je na MP3 nahrané :-D

adeliste
05.09.2010 21:11:56

Tak to se mi Evi od Argemy vybavil Jarošovský pivovar,bílá pěna láhev orosená…

Evííík
05.09.2010 21:00:28
modrý pondělí, ale od Argemy :)))

Vladěnko, to asi ne, tím dováží do Tater ty vyřezávané dravce. :-D Kluk jeden šikovnej. :-D
Péťo, co papulka, bolí?

adeliste
05.09.2010 20:56:02
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Jo a co když to Honzík rozváží tím svým obřím kamionem ;-)

Evííík
05.09.2010 20:54:02
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Mirunko, Ty?????????? A jakej ho budeš mít, puntíkatej? ;-) :-D :-D To víš, dcerunka je dcerunka ;-) :-P :-P . A hlavně, dneska jsme taky byli na houbách na Vysočině u známejch a našli jsme každej plný košík hub (taková normální velikost) a ještě jeden nám dali. Takže jsme já s Milošem měli 3 košíky a Ivánek s Lenou taky 3, aby jsme se nehádali ;-) :-D :-D . Ale už mi lezou ušima. Suším je a dávám podušené i jen nakrájené do mrazáku. :-D

MIRKA ST
05.09.2010 20:52:36
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Další verze je,že brzy budou vánoce,tak posílejte k Peťulíškovejm adresy.Zpětně bude odeslán pytlík,se sušenou houbou :-P.Lisohlávky nebrat 8-O No i když Silvestr s nima,může být zajímavej ;-)

Ja56
05.09.2010 20:48:24
MIRKA ST
05.09.2010 20:45:05
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Vlaďko,tak to je na přezdržku.Se divím,že to někdo neudělal.

MIRKA ST
05.09.2010 20:43:00
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Jaru,však brzy budou trhy a tam uvidíš babku v šátku,prodávat houby :-D ,hádej,kdo to bude :-P ?

adeliste
05.09.2010 20:28:46
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

No a vietnamci šmejdi ,tam přijeli a prodávali chleba za 100,– 8-O :-(

Nemooo
05.09.2010 20:26:04
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Klubíčka, pro dnešek se rozloučím, půjdu chrnět. V noci na dnešek jsem toho moc nenaspala. Od 2 do 5 jsem nespala vůbec. Nebylo to kvůli bolesti, ale trnula jsem hrůzou, aby brácha dorazil v pohodě domů. Nechci se o tom moc rozepisovat, napíšu jen to, že ho nakonec musel jít hledat taťka. Nakonec vše dobře dopadlo, ale měla jsem fakt strach… :-(
Úspěšný start do nového pracovního týdne a pěkný zbytek neděle, papa. 8-)

Ja56
05.09.2010 20:24:25
RE: RE: RE: RE

Tedy Péťo 8-O, asi vám začnem říkat Hříbečkovic :-D. To snad není možný 8-O. Budete mít takový zásoby že pro vás nemusí houby růst dalších 5 let :-D.
Vlaďko koukám taky ale je to na pořádnou depku :-(, a s tou pomocí je to vždycky stejný, někdo se na neštěstí druhých dobře napakuje. Verbež jedna :-(. Člověk by rád pomohl ale kdyby věděl že to jde tam kam má.
Adélko zítra ti bude dopoledne zvonit v uchu, tak se nelekej, to na tebe budeme všechny myslet :-D

adeliste
05.09.2010 20:08:49
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Koukám na ten dokument o povodni,to je hrůza i švagříkovo bráchovi museli strhnou barák,nejhorší je když vyprávěl,když tam byli poslaný na pomoc,že i dost věcí nekončilo tam kde mělo

Lilinka
05.09.2010 20:05:38
RE: RE: RE: RE

Evičko, chystáme se s kamarádkou v půlce října na 4 dny od úterý do pátku do nějakýho penzionu. Její přítel hasič má skoro 6 týdnů kurz a bude jezdit domů jen na víkendy, tak jsme řekly, že někam vyrazíme :-P ;-) Takže ještě vlastně jedna menší dovča do konce roku :-D :-D :-D
Já se loučím, jdu se plácnout k televizi, od zítřka zase budíček ve 4:30 :-( Dobrou noc…

Nemooo
05.09.2010 20:04:28
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE

Péťo, to se neboj,nikdo z naší rodiny houby nejí kromě taťky a těch pár, co mu 1× za rok stačí na smaženici najdeme i u nás. Takže žááádný strach. ;-)

adeliste
05.09.2010 20:02:29
RE: RE: RE: RE: RE: RE

Peťulko ty provokatérko ;-) ,nemáte ty houby někde schovaný a fotíte je pořád dokola :-D

peťulíšek
05.09.2010 20:01:09
RE: RE: RE: RE: RE: RE

Nemísku nepovím nepovím :-P :-P :-P to víš že jo povím a pak tam budete šmejdit :-P néé je to u naší chaty,my máme chatu u lesa,takže tam ;-)

peťulíšek
05.09.2010 19:58:30
RE: RE: RE: RE: RE

Jo a zdraví vás Hanička,už balí,už prý varovala Sindy že tu máme lehčí Sibiř :-P
Adélko budu držet palečky!!!

Nemooo
05.09.2010 19:56:55
RE: RE: RE

Tý, jo, Péťo, kam na takové množství hub chodíte? Rostou někde okolo Vaší chajdy?

peťulíšek
05.09.2010 19:56:34
adeliste
05.09.2010 19:55:53
RE: RE: RE

Adélko a taky v nás máš maximální podporu tak to by bylo abys to nedala :-D ;-)

peťulíšek
05.09.2010 19:55:48
peťulíšek
05.09.2010 19:55:03
RE: RE

Lilinko nešla nešla :-P
Tak Jituš a Miruš malá provokace ;-)

Nemooo
05.09.2010 19:53:06
RE: RE

Adél, takže, celé dopoledne Ti budu moooc držet pěsti. ;-) Jestli chceš, klidně písni mě, já stejně marodím a na Orbíku jsem skoro pořád. Já vzkazík ráda vyřídím. :-P

st4cy
05.09.2010 19:49:56
RE

Holky je od 09:00 – ja tam budu od 8:30 a pocitam, tak do 11:00 bude konec…
Jede semnou i mamca.. :D prijede zamnou jeste jedna kamarádka, co uz má zkoušku od června.. tak podpora bude jak od vás, tak od nich…. :)

Evííík
05.09.2010 19:48:22

Já bych se jako telemost přihlásila ;-), ale nevím, jestli a kdy se dostanu na net :-(

Nemooo
05.09.2010 19:46:29

Adél, v kolik hodin jdeš na zkoušku? Abych věděla, kdy mám nejvíc držet palečky? :-D

Evííík
05.09.2010 19:41:24
RE: RE: RE: RE: RE: RE:

Jaruš, přidávám se ke klubíčkám a smekám, Ta fotečka, to je ale sólo kapr. To by chtělo zas nějakou soutěž, viď Marjamko :-D :-D :-D
Lilinko, kampak se nám chystáš? Nějak poslední dobou čtu nepozorně a uteklo mi to ;-)
Adélko, moje první orbioňačko, která jsi si mě dala do přátel, ať už máš za sebou tu zpropadenou zkoušku zdárně za sebou.

1234567891011Další stránka >>Poslední stránka

(celkem 35016 záznamů na 438 stránkách)

Doporučit stránku:

Nazadávat:
Zájezdy Egypt »