Egypt - Diskuze

Pokud rád šnorchlujete, zkuste některý z hotelů v zátoce Madinat Coraya (např. JAZ Lamaya), Fisher je má v nabídce. Je tam zátoka, ale nemusíte se dlouho brodit mělčinou, protože je zde i molo. Je to blízko letiště, hotel má služby na dobré úrovni i skvělé jídlo. Úžasné šnorchlování na levou i pravou stranu podle útesu, často jsme doplavali až k molu vedlejšího hotelu. Spousta ryb, chobotnice, želvy...
J.P.
Už je to hotové,místo Turtle Bay letíme do Turecka.tam jsem posledních dvacet let nechtěl.Když se to tak protahovalo a v Egyptě nemá Fischer na tu dobu žádný slušný hotel ani nikde žádnou adekvátní náhradu,manželka vybrala"cosi"v Turecku.Pojedu díky Fischerům někam,ani se moc nezajímám kam.Těšil jsem se na šnorchlování a nevím možná na poslední návštěvu Rudého moře.Jak člověk stárne tak neví jak dlouho bude moct ještě plnohodnotně cestovat,Kamarád miloval potápění a stala se mu cévní porucha a teď mu doktoři nedoporučují létat,ani to potápění.Zasáhlo mne to jako varování.Děkuji vám "Fischerovi"..

Dnes mě c.k.fisher vrátil zálohu hotel se v září otevírat nebude ,tak je to od nich fér,ale mrzí mě to, protože jsme se těšili hlavně kvůli pláži, nicméně za to cestovka nemůže

Zdravim,ma niekto foto tohto hotela aktualne. Dakujem

Dnes jsem koukala na nabídku cest kanceláře Fischer a hotel Labranda Turtle bay už v nabídce nemají!

Dobrý den,chci jenom poukázat na to že v dnešní době kdy existují mobily,internet,satelity, nejsou schopny se domluvit s manažery a delegáty. Vždyť v této zatoce stojí hotel Faryouz ,který je asi 15minut a Fischer ho nabízí. Proč se nedomluví s delegátem aby jim dal zprávu! To v jakém stavu hotel Labranda je,vím právě díky těmto stránkám,kde píši lidé ,kteří jsou ochotni sdílet,jak stavba pokračuje! V žádném případě Fischer nám co máme zaplacenou dovolenou neupozorní a žádnou zprávu neposilaji. Do Egypta letíme po 16krat a letos poprvé s Fischerem,proto jsem zklamaná z jejich jednání! Když napíšete cestovce zprávu,neozvou se, to musíte napsat aspoň 6krat a pak jenom napíšou "čekáme na rozhodnutí manažerky" J.P

Ck Fiscer snad musela vědět, že ten hotel nejsou Egypťané schopni dostavět.Zrušila bych smlouvy a chtěla odstupné za tyhle komplikace, snad museli vědět už v listopadu, že to nestíhají.Já se tam byla podívat a bylo jasné, že to nebude ani tento rok.

Podle mě je to velká chyba cestovky,byla jsem se tam podívat a ten hotel je rozestavěný několik let a je v hrozném stavu.Mají ve vedlejších hotelech delegáty a není problém je tam poslali ,aby zjistili stav.Je jasné podle toho jak to tam vypadá,tento hotel nebude otevřený ani za rok ani za dva.Dle místních nemají všechna povolení,staví v chráněné oblasti.Samozřejmě,že děvčata,která prodávají hotel za to nemůžou.Sprosté je to od šéfa cestovky,který tohle musí vědět.Jana
No, já to jako selhání CK Fischer vidím. To není zodpovědné chování. Je to cestovka, přece ví, že se lidé potřebují na dovolenou těšit a ne být ve stresu, jestli vůbec nějaká bude. Takhle jim zkazit něco, na co se rok těší - fakt hnus, hnus, hnus. Zodpovědné by bylo pověřit delegáta průzkumem situace, tj. v jakém stadiu výstavba je a nechat to posoudit stavařem, za jakou dobu je reálné hotel otevřít. Udanou hodnotu vynásobit třemi (má vlastní poučka k time managementu - vše trvá 2x tak dlouho než si myslíme a stavby či rekonstrukce 3x tak dlouho) a lidem nabídnout možnost jiného hotelu, storna nebo vyčkání. Takhle palec dolů.

Také si myslím,že CK postupuje standartně,dle smlouvy. Těžko něco vytknout,je to prostě smůla. Máme s CK Fischer prozatím ty nejlepší zkušenosti. Dokonce v roce 2013, když se přestalo létat do Egypta, tak v době kdy zástupci ostaních CK se v TV vyjadřovali,že ještě neví jak odškodní klienty, CK Fischer už nabízela jako první změnu destinace,nebo vrácení peněz včetně pojištění a parkovného.