Skrýt mapudiskuze na mapě

Diskuze - MANŽELSTVÍ S EGYPŤANEM

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Původní dotaz

MANŽELSTVÍ S EGYPŤANEM

19.02.2007 11:51:40 | magda

magda Založila jsem nové téma pro seriózní diskusi kde si můžeme vyměňovat své zkušenosti a navzájem si radit. Rozhodnou se pro manželství s Egypťanem není jednoduché a určitě se každá z nás potýká se spoustou problémů !

Poslední reakce

Re:   (88.212.42.***) 25.05.2013 00:18

vcera som sa vratila z Hurghady a zaujimave ze som tvojho mileho videla sediet na kavicke v greckej kaviarnicke v centre mesta.pre istotu som sa presla este raz okolo ci vidim dobre ale bol to on na 110%, pises tu take bludy az to nie je pekne.a ze vraj spolu v Londyne :-D :-D :-D :-D :-D

Re: vychvcípali ....spíš vyhynulý druh   Zara (62.197.230.***) 17.05.2013 18:37

Amanda, taktiež som v tom lietata <3 Bolo to krásne a ver mi, že neľutujem ani na sekunduu <3 Bola som ako nejaká pubertiačka, maily, sms, volania... <3 Toľkokrát som si povedala a aj jemu, že to musíme skoncovať pretože sme obaja vedeli, že to nemá žiadnu budúcnosť :'( On do EU nikdy nechcel prísť, a ja do EG?? Max tak na dovolenku :-* Síce už aj o tom pochybujem, že tú krajinu ešte niekedy navštívim :-( Nikdy by som tam nedokázala žiť, v tých ich podmienkach.. Som taktiež 40 nička s tým rozdielom, že vydatá - či šťastne, nešťastne to je iná téma ;-) neverila by som, že sa mi niečo také môže stať vždy som ich pokladala za cigánov ;-) ;-) ale tento ma dostal <3 Čovek keď sa zamiluje, robí občas blbosti 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

P.S. snažila som sa ho stále vyprovokovať čo odo mňa vlastne chce? či prachy, darčeky...možno auto... :-) Nikdy, podotýkam nikdy odo mňa nič nechcel takže asi nie sú všetci rovnakýý <3

Re: vychvcípali ....spíš vyhynulý druh   (46.15.145.***) 17.05.2013 13:21

p.s. Amanda, bude Ťa to stáť veľa peňazí, trápenia, bolesti ale aj lásky <3

Nikdy nebudeš jediná v jeho živote ale jedna z mnohých. :-(

Ako píše Maryca, časom sa s tým zmieriš a nebudeš riešiť jeho ďalšie a nedaj bože mu prehrabávať mobil a internet. To by si si mohla skutočne ublížiť. On by mal vždy veľmi dobrú výhovorku ak by si chcela zistiť pravdu o jeho priateľkách z eu na ktoré by si tam náhodne \o/ narazila.

Re: vychvcípali ....spíš vyhynulý druh   (46.15.145.***) 17.05.2013 13:12

Amanda, napadlo Ťa, že by tam bol teraz s nejakou inou ženou? A tiež na byte v Hurghade. :-\ =-O Nazval to dovolenka u rodičov :-|

Ak chceš nájsť toho pravého chlapa ,tak určite nie v týchto arabských vodách.
Ale užívaj si tam, keď je to problém v eu a hlavne nestrácaj rozum pri tom.
Možno Ti to nakoniec prinesie do života nejakého pravého chlapa z eu.
Kde pracuje ten Tvoj hnedokožec ?
Maryca, ten Mohamed je taxikár? Ja som myslela, že pracuje v hoteli. ;-)
Že by si našetril na taxík z tých prezentov? Je dobrý potom ;-)

vychvcípali ....spíš vyhynulý druh   Amanda (194.48.241.***) 17.05.2013 10:43

AHOJ holky tak to jsme včera probírali taky,
tady snad šikovní chlapi nejsou.... jestli vychpípali nevím, ale vím jedno neumí o sebe pečovat. Trend smradlavých špinavých chlapů u nás trvá... jen ti mladoši o sebe pečují, a to v mém věku už nevypadá dobře, když se křením na 25 letého šampona.

Letenka mi připadá celkem drahá... byli jsem teď na jaře za 15tis ve 5 hvězdičkovém hotelu na 12 dnu. To mi připadá lepší si koupit normalní zájezd, a v případě krize zdrhnout na hotel.... :-)) :-)) :-))
Hajzl mlčí a já taky... jinak se mi ozval bývalý ex, setřela sjem ho na dvě doby. Ti chlapi si snad myslí, že z nich padnem na zadek nebo do mdlob na zapísknutí.
Za hezkého, chytrého a volného chlapa bych dala život.... :'(
hezký den všem

Re:   Maryca 16.05.2013 16:34

Amando,záleží,co od dovolené očekáváš.Dá se koupit chartrová letenka u cestovky (Firo,Čedok,Exim).Já jí teď koupila za 8 990 u Fira,Exim měl za 13 000.Záleží,jak které cestovky vyprodávají místa v letadle.Někdo lítá přes Vídeň (za necelé 4 000).Byt se dá pronajmout od 100,max. 200 dolarů.Záleží na úrovni a délce pobytu.Pokud chceš pro sichr hotel-Sea Wiev na týden za 80 dolarů i se snídaní.Ceny potravin jsou přibližně stejné jak u nás,jídlo v restauracích i levnější.Vařit na bytech se moc nedá,chybí vybavení.Taxík po Hurgadě-10 EL.Veřejné pláže od 25 EL-50 EL.Doporučuji pláž Dreams - 50 EG.
Já bych ti doporučovala hotel od cestovky (kde si užiješ dovolenou),byt se dá pronajmout vždycky. ;-)
A nejvíc bych ti doporučovala rozhlížet se tady a vyrazit tam na dovolenou s českou love. :-) Já vím,ono se to řekne.Ale mě přijde,že tady snad chlapi vychcípali. :-(

Re:   (193.165.74.***) 16.05.2013 12:05

Čeká, že budeš psát, "strachovat se" o vaší lásku a pak přejde k tomu o co mu jde.. Ale jaké bude jeho překvapení, když ho necháš vyčokoládovat a vůbec se nebudeš ozvývat a pak až se milostivě ozve mu napíšeš, že se máš krásně,... a jak se má on?? To uvidíš, těch zpráv a volání najednou... jsou průhlený jak malý děti :-) s... na něj a nebo si s ním užívej, ale podle TVOJICH pravidel, na společný život a zodpovědnost s ním zapoměň, nejsou k ničemu jen k pobavení...

Amanda (194.48.241.***) 16.05.2013 10:22

AHOJ Holky, to je dneska krásné počasí....
egyptský hajzl se neozval, no nic tvářím se jako že se nic neděje...
a vlastně se neděje... mám se krásně. Zdravím všechny

PS: včera u mě byla kámoška, prý šetří na další Egypt září - řijen.
Holky jak tam vlastně jezdíte přes cestovku, nebo kupujete jen letenky?
Dejte tipy....

Re: pozdrav   (193.165.74.***) 15.05.2013 09:31

To je ono Amando, vzala jsi to za správný konec (((clap))).. pro jedno kvítí (a Egypťana obzvlášť) slunce nesvítí :-) A netruchli, protože on se ozve, jen se neboj :-)

pozdrav   Amanda (194.48.241.***) 15.05.2013 08:56

AHOJ holky,
tak chřipajzna zažehnána, jen mi to chytla mamča (nastupuje v neděli do nemocnice, planovaná operace), kluk se drží i když soplí...
sluníčko svítí a ten hajzl se neozval :-$
No nic namlouvám si od rána - NEBER to vážně, tak neberu.
Hele všimli jste si, že už i šikovní chlapi vyrazili do ulic. Asi si dneska zajdu někam na kafe na zahrádku, nebo do parku s klukem... a poteším se pohledem na nějakého svalnatého běžce. :-D :-D
hezký sluníčkový den... A.

Re: auto...   Magdalenka (46.254.70.***) 14.05.2013 22:53

Amando na 100% bude líp :-)

Re: auto...   (193.165.74.***) 14.05.2013 09:15

:-) To je hezký Amando co jsi napsala :-) Neboj, bude zase líp, vysvitne sluníčko, bolest hlavy přejde a hlavně se netrap. Věř mi, že v životě s ním by ses trápila ještě víc.. takhle je to opravdu jako v těch patnácti, moc hezký snění... :-)

auto...   Amanda (194.48.241.***) 14.05.2013 08:39

AHOJ holky,
asi bych si taky takový vztah Maryco představovala.... nemám zájem o žádný snatek.
Peníze na auto už nechtěl. Vysvětlila jsem mu, že pokud tam nebudu žít nebudu tam investovat. Reagoval celkem normálně, chápal to... tak nevím jestli to jen zkoušel, přetvařoval se... řekla jsem mu že ho budu milovat a respektovat, ale nebudu tam investovat. Chce žít v Egyptu to vím, takže k vůli vízu mě asi nezbalil, i když člověk nikdy neví...
mě dneska tak není dobře, jde na mě rýma a bolí mě děsně hlava... to potom člověk nemá mít depku. Ale co pracovat se musí, jít pro syna do školky taky, uvařit, naklidit... prostě fungovat normálně chřipka nechřipka... jen je mě veseleji, když jsem v noci pár hodin a na skypu s těma krásnýma očima, a slovy o lásce...
bože mě fakt chybí.... tak teď je mi asi tak patnáct.....a ne skor čtyřicet :-S

Re: pozdrav   jesszu 14.05.2013 08:05

Tak je to jedna z možností ty peníze, ale některý vážně touží cestovat, mít vízum a poznat něco víc než tu špínu tam (ikdyž jen špína to není)..zrovna ty dva co tady pracují v obchodě - což je velmi špatně placená práce a chlapci měli tu možnost i vycestovat. Kamarád jim zařídil práci v Dubaji - nejsou to blbečci, uměli i na počítači, česky umí jen trochu, tak se chytly tam, ale zase je to země, kde si mladý kluci nemohli nic moc užít..že tady byli zvyklí co pátek to noční bar, diskotéky, holky, střídali to častěji jak ponožky..tak si představ, že se po třech měsících vrátili a dřou tady bídu z nouzí, ale chyběl jim ten život tady, holky a zábava a hlavně ten nezávazný sex!!!Mluví o nás zvláštně, český kamarády tady nemají, ale český holky dobrý, jsou to divoké holky:-)A kvůli tomu bude makat v nonstopu v obchodě a mít nula nula nic...přesně jejich jednoduché myšlení..

Re: pozdrav   Maryca 13.05.2013 23:33

Amando,vdaná nejsem.Když jsem chtěla orfi já,tak ho nechtěl on.Prý je to špatný sňatek. :-) Pak ho chtěl on,aby se mnou mohl být na bytě a mít sex.To ho už zase nechci já.Řekla jsem mu,že k tomu žádný papír nepotřebuju a jestli se mu to nelíbí,tak na žádný byt chodit nemusím a budeme chodit jenom na jahodový koktejly. :-D Jezdím tam za ním pátým rokem.Zjistila jsem,že nejlíp ten vztah funguje,když to člověk nebere moc vážně a nic neřeší.Ale to nějaký čas trvá,než se k tomu dopracuješ.Pak to může být i legrace.
Takže jeho vize-vezme si mě právoplatně,až bude bohatý muž. :-D Když jsem mu řekla,že to mi bude sto let,tak řekl,že to nevadí.Má mě ve svém srdci,jsem jeho láska a je jedno jak vypadám a kolik mi je. :-DKoupí mi byt,auto,všechno co budu chtít :-DNo nebudu mít krásný stáří? On to snad fakt myslí vážně.To je to jejich uvažování.Jsou jak děti.A to ten můj patří k těm chytřejším a není někde z chatrče od Nilu.
Od některých se dozvíš věci,že nestačíš zírat.Mýho taxikáře nejvíc zajímalo,jestli je pravda,že tu chodíme nahý nebo v plavkách po ulici :-D a jestli tu opravdu můžeme volně provozovat sex.Když jsem mu řekla,že po dosažení 15 let to problém není,tak mu zasvítily oči a že by teda chtěl do tý Evropy.Tak mě napadlo,že sem možná někteří nechtějí jít jenom za prachama. :-P :-D

Re: pozdrav   (83.208.41.***) 13.05.2013 20:31

jsem se zapomněla přihlásit...jesszu

Re: pozdrav   (83.208.41.***) 13.05.2013 20:28

A chápu, že ti je smutno...ale..buď ráda, že jsi tu:-) Už nechtěl auto?Smířil se s tím, že mu žádné nekoupíš? Je to legrační, ten můj si asi myslí, že tady trhám dolary na stromech, kouřím doutníky a nožky mám nahoře...protože snad jen on má tak hrozně těžkou práci a samé starosti...Je pravda, že má zápřah, uznávám, ale my tady toho musíme zvládnout dvakrát tolik:-) A nebojím se, určitě se ti brzičko ozve, tak žádné depky!!!!!!

pozdrav   Amanda74 (194.48.241.***) 13.05.2013 12:01

AHOJ holky zdravím Vás...
Maryca jak to vlastne máš s tím svym egyptanem? jsi za neho vdana? jak často za ním jezdíš...
Ten můj je už týden u rodičů v Káhiře... mě je po něm tak smutno... :'(
mám fakt depku

A.

Re: klidek   jesszu 13.05.2013 10:15

Jsem ráda, že si živá a zdravá:-)))!Našla jsem zajímavý článek...možno je všechno někdo se fakt dokázal vzdát všeho, i z párty girl se může stát počestná muslimka..K žití tam by si asi potřebovala ten ninja dres:-) http://lesk.cas.sk/clanok/100926/slovenky-co-prijali-islam-chyba-im-sik-oblecenie.html
Ale stále si myslím, že pro chytré, emancipované ženy není manželství s muslimem to nejlepší řešení!
Učíš ho hospodařit?:-) dobře děláš!

Re: klidek   Maryca 12.05.2013 18:07

Zdravím všechny zamilované i odmilované do egypťanů :-) Právě jsem se vrátila z Hurgády a docela mě pobavily příspěvky Samar a Jany. :-) Nabývám dojmu,jestli moji předkové nebyli Arabové. :-D Ten můj měl taky sbalený kufr za dveřmi,občas jsem na něho řvala tak,že se snažil zavřít nedoléhající okna (ač barák byl nedávno dostavěný),aby mě neslyšeli sousedi. :-D Nenechám se sežrat zaživa a tohle na něj platí. Celý týden taky dostával jen kapesné,protože vím,jak to dopadne,když má peníze v ruce. =-O Proti tomu neprotestoval.Jeho sestra je taky učitelka a chová se prý stejně. :-D
Jediný,čeho jsem se vyvarovala,bylo lezení do mobilu a počítače,páč jsem si nechtěla kazit dovolenou. <:-)
Celou dobu jsem přemýšlela,jestli bych tam dokázala žít.Nevím.První den ráno jsem brečela při představě,jak tam budu hospodařit v tom smradu a vedru s dvěma hliněnýma hrncema. :'( První,co jsem koupila byl jar a hadr,vydrhla byt a smradlavou lednici (na terasu s pomatlanou umakartovou židlí jsem se vyflákla) a do jednoho toho hrnce si uvařila pořádný kafe.
Poslední den jsem seděla na tý upatlaný židli na terase,jedla jídlo ze smradlavý lednice,pozorovala cvrkot na ulici a řvala,že jedu do civilace. :'(
Nic na světě není černobílý.........

Re: klidek   zahira 10.05.2013 18:05

Jano :-D tak mu rychle něco pošli at má chudátko doma klid :-D a vem si z toho ponaučení pro správnou známou od známého. Nic nekontroluj, hezky drž pusinku a čekej...

Kdo mu to přejete LIKE :-D :-P ;-) ;-) ;-)

Re: klidek   Jana VW. 08.05.2013 20:59

Bratrovi vybrala manželku na jedné ze svateb matka a teď ji za to pěkně děkuje. Je hrozně žárlivá, prohlíží jeho věci, mobil, vyžaduje po něm, aby ji odevzdal celou výplatu s tím, že mu pak dá "kapesné", pokud není něco koupené hned, tak dělá scény.Už teď lituje, že se oženil a nebýt malého syna, tak by vážně uvažoval o rozvodu ;-) .

Re: klidek   Jana VW. 08.05.2013 20:52

Samar: a po takových scénách tvůj manžel určitě děkuje Alláhovi, že si vzal poklidnou Evropanku.... :-)

Re: klidek   Samar 08.05.2013 20:38

To máš prašť jak uhoď. Z tých okien a terás sa to rovnako nesie ako z jedného domu. V našom susedstve tiež žijú 3 rodiny v 3 poschodovom baráku a tie ženské je počuť až k nám - každé slovo. To sú niekedy zážitky !!! To suseda vrieskala jak divá po manželovi (čosi za nákupy, faktúry.. a pod.).. Ten môj sa chudák aj bál vyliezť z baráku (aby sa nedajbože neušlo aj jemu :-D ). Po hádke sused odchádzal so zbaleným kufrom z domu (tiež dosť častý jav :-D). V noci sme ho videli sedieť smutného na kafé... (scénka ala Bolek Polívka z :-D "vesničko má stredisková";) a keď sme došli domov z okien už ukľudnenej manželky bolo vidieť ako prepína jeden kanál v TV za druhým... :-). Kdežeee... stres.. či strach o manžela...to ani omylom !

Re: klidek   Jana VW. 08.05.2013 20:18

To asi ano, ještě jednu obdobnou scénu jsem zažila před pár měsíci na letišti.A dotyčnou bylo slyšet na celý terminál.
Bratr známého bydlí se svoji manželkou ve vlastním, několikapodlažním domě, který obývá asi 6 příbuzných rodin.Nedávno všichni slavili narození dítěte a to byl pěkný rachot, kdy se celý dům se otřásal v základech.Bylo to první dítě po pětiletém manželství, takže bylo co slavit.Ptala jsem se na výhody takového společného bydlení a prý je to tak napůl. Na jednu stranu si všichni pomáhají, na druhou, když je nějaký problém, tak to hned ví celý barák.Při jejich horkokrevné nátuře se ani nedivím.
Ale osobně si takové společné bydlení nedokážu představit, nebylo by to nic pro mě.

Re: klidek   :-) (88.208.116.***) 08.05.2013 19:43

No arabky v sobě mají podle mě stejně "horkou" krev jako arabové :-D :-D :-D

Re: klidek   Samar 08.05.2013 18:57

Jana - já mám z TN mnoho podobných zážitkov ;-). Sánka sa mi nezavrela ešte dlho, keď som bola účastná scénky ako sa 2 arabky snažili s kufríkmi v ruke dostať k hotelovému bazénu. Sekuriťák ich slušne upozornil, že bazén je len pre hotelových hostí, čo oni rozhodne nemienili akceptovať a nasledovala šialená hádka (ženské po sekuriťákoch vrieskali jak zmyslov zbavené), končiaca tým že oni tých mužov tými kufríkami normálne napadli !!! Oni sa tých ženských báli. Jedna sa s tým kufrom v ruke roztočila a brala to hlava - nehlava :-D :-D Noooo, a že chudinky :-D :-D :-D.

Re: klidek   (90.181.167.***) 07.05.2013 20:40

Panenky z ráje od Barbary Woodové

Re: klidek   Jana VW. 07.05.2013 15:35

Vrátila jsem se z Káhiry, kde jsem zažila pěkně bouřlivé emoce na ulici - arabská manželka, s dítětem v náruči, se tam pěkně nahlas pouštěla do svého manžela, málem to nepřežilo ani jeho auto. A pak že to jsou uťáplé chudinky, takovou scénu jsem u nás ještě nezažila :-) .

Co se týče knížek, tak si určitě přečti ty, které uvádí connies. Je to objektivní pohled na tamní život - moc zajímavé čtení.

Fotosoutěž o 100 cen
Srazy cestovatelů
MF logo
MF logo wide