Amando,vdaná nejsem.Když jsem chtěla orfi já,tak ho nechtěl on.Prý je to špatný sňatek.
Pak ho chtěl on,aby se mnou mohl být na bytě a mít sex.To ho už zase nechci já.Řekla jsem mu,že k tomu žádný papír nepotřebuju a jestli se mu to nelíbí,tak na žádný byt chodit nemusím a budeme chodit jenom na jahodový koktejly.
Jezdím tam za ním pátým rokem.Zjistila jsem,že nejlíp ten vztah funguje,když to člověk nebere moc vážně a nic neřeší.Ale to nějaký čas trvá,než se k tomu dopracuješ.Pak to může být i legrace.
Takže jeho vize-vezme si mě právoplatně,až bude bohatý muž.
Když jsem mu řekla,že to mi bude sto let,tak řekl,že to nevadí.Má mě ve svém srdci,jsem jeho láska a je jedno jak vypadám a kolik mi je.
Koupí mi byt,auto,všechno co budu chtít
No nebudu mít krásný stáří? On to snad fakt myslí vážně.To je to jejich uvažování.Jsou jak děti.A to ten můj patří k těm chytřejším a není někde z chatrče od Nilu.
Od některých se dozvíš věci,že nestačíš zírat.Mýho taxikáře nejvíc zajímalo,jestli je pravda,že tu chodíme nahý nebo v plavkách po ulici
a jestli tu opravdu můžeme volně provozovat sex.Když jsem mu řekla,že po dosažení 15 let to problém není,tak mu zasvítily oči a že by teda chtěl do tý Evropy.Tak mě napadlo,že sem možná někteří nechtějí jít jenom za prachama.