Re: tady je to slíbené foto Magdalenka 02.10.2012 16:15
Kdepak, doláče hezky sem a až pak zablokovat face, vyraž na dovolenou a nezapomen poděkovat !!!!
|
|
Kdepak, doláče hezky sem a až pak zablokovat face, vyraž na dovolenou a nezapomen poděkovat !!!!
Kašlať aj na jeho prípadných 500 doláčov. Na Tunis diskusii sme tiež mali niečo obdobné (Mufyxa) - tá prešla niečim obdobným. Peniaze na ďalšiu dovolenku jej vraj poslal po nejakom turistovi. Tak sa konala rýchla svadba, ale než sa stihli vybaviť všetky potrebné doklady k jeho transportu sem, vyšlo najavo, že takých turistiek ako ona mal viacero a aj jej cestu do TN sponzorovali asi nejadna z jeho hejna. A tak sa konal ešte rýchlejší rozvod...
Radím zahodiť SIM kartu, odrezať káble od PC, teplo na nohy a studené na hlavu. Z dovolenkových katalógov vytrhnúť strany o Egypte, Tunise či Maroku. Stánky zo Španielska, Fínska, Grécka sú povolené
.
Držím palce.
Holky,zatím se držím, ale rve mi srdce,jak si čtu na facebooku,co mi píše,ale nereaguju... Moc bych si nepomohla,kdybych tam jela za jeho peníze, vždyt bych byla na tom pak daleko hůř, protože určitě by se city k němu víc prohloubily. Musím to vydržet, i když to bolí...
SofiiM... Marťas sa už rozhodla a dúfam, že tak aj koná
Sulada, dovolenka bola perfiš, so všetkým, čo k správnej dovolenke patrí
Marto toho já neznám...ale myslím jak říkali holky at ti pošle 500dolar a pak uvidíš co dál...
89.9. ďakujem, s čajom v ruke
ono na zohrievanie by si našla chlapa v každej krajine, ale je pravda, že tí Arabi sú profesionáli a aj keď pôvodne nemáš záujem, zrazu sa môžeš ocitnúť v náručí milujúceho, bohabojného, panica, ktorý by si ťa z lásky zobral za manželku a bol by sa kvôli tebe natolko obetoval, že by aj opustil svoj milovaný domov a nasledoval by ťa do tvojej bezbožnej krajiny, Ty by si len všetko vybavila, zariadila a zaplatila, on už by sa potom postaral o všetko, čo môžeš a čo nemôžeš a bude spravovať tvoj majetok, akoby bol jeho vlastný, pre tvoje dobro
Connies, dúfam, že si strávila krásnu dovolenku a zase si odolala všetkým návrhom
prajem vám krásny deň
ha nemáš chodiť do studených krajín. To v arabských destináciach by ťa mal kto zahriať
Tak sa vylieč z toho.
89.9.212. ja dochádzku nerobím, Sulada sa mi nezdôveruje s plánmi na dovolenku, ani s inými, ale recept na pagáče mi dala
Marťas, ak chceš mať pokoj, na FB ho zablokuj v nastavení súkromia
89.9. tu som babula, v sobotu som sa vrátila z dovolenky, more som si neužila pre počasie a ešte som po ceste domov prechladla a teraz sa liečim. Ale každému Arabovi by som dopriala taký dobrý chrumkavý svinský pagáčik
no Martas, tak ak toto ustojíš!!!!
si asi prvá na tomto webe, ktorá verejne toto napísala. Ako píše Lenka, dobre si to prečítaj je to veľká pravda, že 100 krát ho vymažeš a 100 krát si ho pridáš ale nezabúdaj, že o to to bude ťažšie sa z toho dostať. Do egypta sa nevracaj, iba len vtedy až budeš konečne vedieť o čom to je a hlavne všetko tam vnímať s chladnou hlavou.
Pozorovať a pozorovať pozorovať!!!! To je tak dôležité
-- Tam je to to jedno či je kresťan alebo katolík. Všetci sú skazení eu ženami a jeden druhému si radia ako sa dostať pod kožu eu žene.
Nič iné to nie je len biznis.
Connies a kde je Sulada ? Nie je v egypte a nemá tam náhodou narazeného neakého habibi
? Že by tam už neakému habibákovi piekla tie jej fantastické škvarkové pagáčiky!
No vieš, že by ich trochu nasrala s tými škvarkami zo svine
.
Musíš být registrovaná, pak se ti při vkládání příspěvku objeví "Nahrát obrázek"
musíš byť zaregistrovaná na orbione, potom v odpovedi máš možnosť pridať obrázok
Holky, říká vám něco jméno Shenoda Girgis Zakaria? Jak se vkládají fotky tady? Klidně vložím foto... Už pro lepší pocit, že dělám dobře
Super Martas, já zírám, ale i když ho vymažeš ještě si ho tam 10 x vrátíš, ze zvědavosti, znám to
. Ale fakt si dej poradit, nejsi žádný hude už, jsi zralá žena, a trápit se kvůli nějakýmu o 13 let mladšímu lháři,dej sem jeho fotku, já jsem tam žila, a stále tam bývám, mám tam spoustu známých, a možná nebudu sama kdo ho pozná, a vůbec, pokud dělá průvodce...ohhh ten jich má těch habibi, myslím že volný čas prosedí na skype, a každý měsíc mu přiletí kufr dárků z nějaké země, samozřejmě s majitelkou toho kufru ha ha ha, ruce pryč a vzbud se prosím.
Ahoj Marto a jeho cele jmeno je jake?.....napis klidne sem nic na tom neni, treba ho zname.
Connie počkej, ty se brzo dostaneš na černou listinu všech Hurgada beach boys jako kaziš...
Holky, celou noc jsem nad vším přemýšlela a máte pravdu... Ono je vše krásné,ale realita bude jiná a určitě časem by mi vadilo i to,že je velký věkový rozdíl a že není pro mě dostatečně zralý muž. Ale to oblbování jim jde na jedničku. Už jsem ho vymazala na facebooku, musím, jinak to ani nejde,protože už jednou jsem se pokusila to ukončit a měla ho stále v přátelích a pořád mi psal. Věřím,že napíše,ale už nebudu reagovat,protože pokud bychom si dál psali,tak bych opět odolala a byla bych s prominutím v řiti. Možná se bude trápit,možná né a bude oblbovat jiné.Bude mi hodně chybět,ale čas je nejlepší lékař a jak se říká:sejde z očí,sejde z mysli..... Držte mi palce, raději ani na net nepolezu, bude to tak lepší....
To: Marťas - opravujem - ty nás presviedčaš že si na zemi no fakt je že si v oblakoch (ktoré pre taký druh činností neexistujú)
Maraťas! Ježkove zraky!!! ty si fakt na zemi, lebo toto čo píšeš, je o debate pipinky
ty nevidíš, nechápeš, nerozumieš, netlmočíš si, že si totál naivná? ktorý muž, keď si prečíta taký trefný článok sa prizná - Áno, aj ja som taký...ani jeden a vy pobláznené píšete len to jedno a to isté - Ten môj je iný...a ja sa pýtam dokedy? ;-
preboha mne naposledy bolo v Egypte fakt horúco, ale hlavu som mala chladnú a rozum triezvy
on je smutný? no môžeš čakať plač. Ony sú vždy z toho smutný hahahah
To vedia najlepšie. Bože tá istá storry milionkrát tá istá
Sprievodca hahahah

od koho má penize-no predsa od ďalšej habibáčky, že ano.
Habibák mal lásku v anglicku , ktorá mala syna. Tej platil dovolenku 2x do roka. Trávili spolu v šharme ako jedna rodinka/habibák sa hral na otecka/. Angličanka šťastná vyvesila ich spoločnú fotku na web. A čo sa nestalo ? Ozvali sa jej Ďalšie ženy z EU /polka, slovenka, češka, talianka a francúzka/ ruské dievčatá ani nepočítam. Zo všetkými sa stretával počas roku. Zo všetkými sa hral na rodinu a veľkú lásku.
Polke zobral zlatý prsteň na znak toho, že sú manželia a čo je tvoje je aj moje. Samozrejme, že klamal ju keď sa ubytovali v neakom lacnom hoteli vždy jej povedal vyššiu cenu. Češka, Slovenka a ostatné mu vozili darčeky/laptop, oblečenie.... a vlastne všetky sa mu poskladali na krásny život. Nakoniec aj tá angličanka zaplatila hotel, tak ju vedel zmanipulovať. Keď to prasklo tak habibák každej jednej hovoril, že to ukončil s tou druhou a nech jej zavolá , že je to pravda. No to bol taký guláš , že ja som len pozerala
Toľko klamstiev čo ten natáral to je neopísateľné a neuveriteľné. Zo všetkými týmito ženami mal orfi.
Holky, a máte zážitky s muslimama nebo křesťanama? Ted jsem Shenodovi(je křestan) přeposlala odkaz, co tady byl ( http://ona.idnes.cz/anna-janku-rozhovor-0qe-/spolecnost.aspx?c=A120914_153447_spolecnost_job ) a hned jsem měla na talíři,že mu nevěřím a že je moc smutný, no nebude to mít ani on lehké a kdo ví jak to vůbec dopadne... Umí česky,dělá průvodce v Hurghadě a můžete ho potkat na lodi, na čtyřkolkách a různých jiných výletech....
čo si pamätám, tak tuším tiež som mala na lodi nápadníka a môžem povedať, že mala som čo robiť aby som to ustála. Ah to bolo dávno.
To vieš, že človek ich veľa pošle do prdele/ v duchu/ ale nakoniec príde ten , ktorému neodoláš a chémia urobí svoje 
Sú len dve možnosti, buď sa tam vrátiš za ním alebo to rozchodíš. Nič iné medzi tým nie je. Ale buď si vedomá toho, že nemá len teba ale ďalšie lásky v európe.