Egypt - Diskuze

Tak tomuto je velmi tazko rozumiet....ty sa chces s nim rozist a pytas sa co ma urobit on aby nebol s tebou zenaty????? Ak mas tu slavnu orfi svadobnu zmluvu tak nevidim problem...papier roztrhat,sadnut na prve lietadlo a cau parky

Ahoj. Vydala som sa za egyptana v Hurgade. Ale mame papiere len od advokata. Som Europanka. V Europe papiwr neplati. Chcem sa s nim rozist. Co on musi spravit aby nebol so mnou zenaty. Dakujem za odpived. Ingrid

mas pravdu bude ji nutit

at se podiva jak vrazdi kopty to jsou krestane

brzo bude nestatna nebo konvertuje k islamu

bude plakat

skace do propasti

Mě včera kamarádka odjela do Egypta se vdát. :-/ snažila jsem se jí to rozmlouvat ale má svoji hlavu. Když jsem jí řekla že ji chce jen aby se dostal sem a pak že s ní zamete ,nebo ji bude omezovat ,třeba nutit k jejich víře... Odpověděla že je svobodná a že ji nikdo k ničemu nemůže nutit ani nic zakazovat..Mám pocit že se už vážně zbláznila. Pořád básní jak ji strašně miluje,jak má rád její 5ti letou dceru,jak si s ním volají její kamarádi (podle všeho s tím nesouhlasím asi jenom já)viděli se 2x v životě dnes po třetí. Nevím jak jste to měla by,,ale mě pořád někde na rozumak může "s prominutím"ženská takhle zblbnutí

Dobrý deň. Neviem či to tu už bolo niekde spomenuté, ak áno ospravedlňujem sa, že sa pýtam znova, ale je to nadmerné množstvo správ a nemám šancu si to celé prečítať, napriek tomu ma zaujíma či travel ban platí len pre moslimov alebo aj ortodoxných kresťanov. Čaká ma svatba (s kresťanom) a zisťujem čo všetko si musím dať zapísať do predmanželskej zmluvy. Ak mi niekto vie poradiť, prosím, napíšte mi na môj mail: janadrugdova23@gmail.com
149.popisuješ to dost přesně.bohužel ta nátura je taková a moc s ní nehneš.z jejich pohledu je přístup k ženám takový ale s jejich výchovou v tomto duchu od mala se nelze divit.A to jsou pak ty velké problény,co časem nastanou.Pak ti asi nezbude,než to brát tak,jak to je a respektovat to nebo se rozvést.on se podle mého názoru v tomto směru téměř nikdy nepřizpůsobí.loni jsem cestovala z letiště a vedle mě seděla mladá češka malým dítětem a manželem Egypťanem.Napětí mezi nimi bylo evidentní a oba jsem v ten moment docela litovala.ji,že to asi ne bude mít lehké s ním tady vegetovat a ho,že se vrací do tmy,zimy a mlhy ze svého domova asi do ne moc přátelskėho prostředí u nás a nevypadal šťastně.Ale je fakt,že se k tomu chlapečkovi choval moc hezky.Tak jsem si říkala,že to asi oba nemají moc jednoduché.